rqc

Conference Riga

Hotell
Vi har allt från små pittoreska familjehotell till stora konferensanläggningar. Högklassiska hotell som är berömda för sin gästvänlighet och komfort.

Konferenslokaler
Välj mellan stilrent inredda styrelserum, flexibla och kreativa lokaler med många möjligheter. Lokaler för 10 – 1000 personer. Vi erbjuder teknisk utrustning av högsta klass.

Restauranger
Lettland är känt för sitt fantastiska kök. Alla våra konferenshotell har egna restauranger. Där kan ni avnjuta lokala specialiteter eller rätter från den internationella menyn.

Kick Off
Kick Off Riga är vår specialitet. Vi skräddarsyr programmet beroende på gruppens storlek. För att sätta extra ”krydda” på tillvaron förflyttar vi oss mellan historiska miljöer i Riga gamla stad.

Teambuilding
Vi erbjuder ett stort urval av faciliteter och aktiviteter. Vi hjälper till att skapa samhörighet i ledningsgruppen, försäljningsavdelningen etc. Möt våra erfarna
föreläsare och teamtränare som är experter på gruppdynamik.

Event
Träffpunkt Riga är vårt arbetsnamn för events. Affärsnytta, ökad kunskap, motivation och inspiration är resultatet av ett lyckat event. Tillsammans utformar vi ett hållbart koncept – allt för att stärka affärsnyttan.

Aktiviteter
Kanotturer, fisketurer, ballongfärder, fallskärmshoppning, övernattning i vildmarken med olika aktiviteter. Vårt koncept har inga gränser. Ni kommer med önskemål – vi arrangerar.